1. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda kesella och saffran. 2. Blanda samtliga ingredienser till smuldeg (bunke, matberedare med kniven eller assistent, dock rymdes bara hälften i min matberedare så jag körde 2 ggr)3
Här nedan ser ni en mandelbrownie, som jag anser ljuvlig. Basen i kakan är smält choklad (jag använder en variant utan tillsat socker, men det fungerar även fint att köra på en 70%-ig), ägg och mandelmjöl. Mandelbrownie - 5 portioner. Mandelbrownie - 5 portioner
Om inte - bara gör det. Har ni testat mina mandelbrownies utan tillsatt socker. Basen i kakan är smält choklad (jag använder en variant utan tillsat socker, men det fungerar även fint att köra på en 70%-ig), ägg och mandelmjöl. Mandelbrownie - 5 portioner. Mandelbrownie - 5 portioner
Här senast gjorde jag min mandelbrownie som jag tycker är så god. Mandelbrownie - 5 portioner. Grädda mitt i ugnen i 15-20 minuter. Mandelbrownie - 5 portioner
De här mandelbrowniesen (browniesarna. Gör dubbla mängden för att få till högra brownies, och öka gräddningstiden med kanske 2-5 minuter. Grädda mitt i ugnen i ca 8-10 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.