(Vill man ha kolasås så hoppar man bara över den mörka chokladen) Förutom begreppsförvirringen så är satsen chokladsås på tok för stor, halvera den och det räcker ändå gott och väl till alla browniesarna
Beskrivning på de smarriga brownies vi bakade och smakade av får ni här nedan. Ridån gick upp och först ut stegade tre små starters , till varmrätt beträdde en vintervårlig rätt scenen med rödingsfilé som huvudrollsinnehavare, avslutningsakten bestod av kaffe och en kalasgod kaka
Det här receptet fanns i senaste ELLE mat & vin och vi testade det gångna helgen, men jag hade så fullt upp med rättning av Nationella Prov att jag inte hann lägg upp recept bums Vi ändrade lite, tog något färre After Eight och de blev grymt goda
När jag läste detta recpet var jag först lite tveksam till de svarta bönorna men dessa brownies blev verkligen supergoda och man kan verkligen inte tro att det är bönor i
Häll hallonpureén (med en sked) i långa ränder över brownie smeten, både på bredden och längden (så det blir som galler) och rör runt med en tandpetare så bildas häftiga ränder
Brownies/kladdkakamed vit glasyr och mörk choklad. Glasyren hör egentligen till en annan kaka men jag tänkte att det skulle passa utmärkt med en kladdkake/brownie-botten istället för en högre torrare kaka under
Häll hallonpureén (med en sked) i långa ränder över brownie smeten, både på bredden och längden (så det blir som galler) och rör runt med en tandpetare så bildas häftiga ränder
Så här kommer nu ett recept på riktigt goda raw browniesmed smak av kanel. Dem är superenkla att göra, jättegoda att äta och perfekta att packa med som som en liten energibit
Jag har faktiskt aldrig bakat blondies förut, det är vad brownies gjorda på vit choklad kallas. Med smak av vit chokladoch pekannötter, till ochmed maken åt flera bitar och han brukar inte tycka om chokladiga bakverk
Tänk dock på vilken choklad du använder om du strikt vill hålla dig till paleo. Det är ju så gott och jag vill bara experimentera fram nya varianter utav det
Smält chokladen tillsammans med oljan försiktigt (exempelvis i mikron). Kikärtsspad kan tyckas vara lite konstigt att baka med, men tänk på att det har använts ett rätt bra tag ochmed stor positiv respons
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.