Börja därefter med den vitachoklad brownien. Börja med den mörka choklad brownien. Den här helgen tänkte jag avsluta på bästa sätt med en bit av denna ljuuuvliga brownie
(Vill man ha kolasås så hoppar man bara över den mörka chokladen) Förutom begreppsförvirringen så är satsen chokladsås på tok för stor, halvera den och det räcker ändå gott och väl till alla browniesarna
Häll i smör-och chokladblandningen i skålen med övriga ingredienser i. Testa med en sticka för att se om de är klara, det kan vara lite svårt att avgöra genom att bara titta på dom för de ser lite kladdiga ut men det är så de ska vara
Detta Nigella-recept på browniesmedvitchoklad bakade jag mycket förr, före bloggen, och nu när jag dammade av det igen så blev jag glatt överraskad av hur bra detta recept faktiskt är
Brownies/kladdkakamedvit glasyr och mörk choklad. Glasyren hör egentligen till en annan kaka men jag tänkte att det skulle passa utmärkt med en kladdkake/brownie-botten istället för en högre torrare kaka under
Blanda med övriga ingredienser. Jag älskar vitchoklad och nötter och det kunde bara inte bli fel. Vitchokladmednötter, kokos och torkad frukt200 g vitchoklad1 dl rostade cashewnötter1 dl rostade solrosfrön1 dl kokos1 dl hackad, torkad ananas eller mangoSmält chokladen i mikron eller över vattenbad. 200 g vitchoklad. 1 dl rostade cashewnötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.