Ännu en natt med raggisar och långkallingar. Den kan dock göras både laktosfri och mjölkfri med mjölkfritt margarin, någon alternativ gräddsort och mjölkfri vit choklad
Jag hade sett en tjusig marmorerad kaka framför mig, men tji fick jag när min choklad var lite för varm vid tillsättning och chokladsmeten därför blev tjockareoch tyngre än den utan choklad
Mixa banan och russin. Tillsätt övriga ingredienser förutom chokladen och mixa samman, det behöver inte bli helt slätt utan är bara gott om det är lite bitar kvar
De ger fortfarande skörd, och såvitt jag kan bedöma är det inget fel på dem. Nåja, nu skulle det i alla fall göras en rabarberpaj, och eftersom jag även hade lite krusbär i frysen som behövde användas innan det är dags att plocka nya, så skarvade jag med dem
Choklad- och kokostopping. Och det är sannerligen inte vilken rabarberkaka som helst go´vänner. Bred ut rabarberkompotten på den förgräddade kakan och sedan choklad- och kokoskrämen
Här bjuder jag på en god kaka som är enkelt och goda att röra i hop och att snabbt grädda i ugnen. Perfekt inför oväntat besök eller om du är sugen på något, eller varför inte bjuda på till dina kollegor och eller vänner
Sommartid innebär att det är frukt- och bärtid och det gäller att ta tillfället i akt att njuta av de frukter och bär som är mogna just nu, färska eller tillagade i goda efterrätter
Beslöt mig för att göra brownies under lunchen på jobb igår till kollegan Lisbeth som hade namnsdag (ja, jag med för den delen som heter Elisabeth i andra namn) och eftersom tiden inte räckte till för någon större inhandling fick jag använda mig av vad som fanns till hands i skåpen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.