I år föll valet på denna saftiga och goda kaka, fylld med blåbär och en krämig cream cheesesmet. Som om det inte skulle vara nog så är kakan dessutom toppad med ett krispigt smuldegstäcke
MumsMums Brownie, en fantastisk kaka medextra allt. Till hösten hör goda bakverk och jag rivstartar hösten här inne med en Brownie toppad med Mumsmums, ja ni hörde rätt en blandning mellan FudgeBrownie och MumsMums
Sen åkte jag hem och gjorde hamburgare till mig och maken med allt man kan önska sig till. Färsen plattade jag till och stekte i smör med salt och peppar
Kött och soppa serveras var för sig medextra örtkryddor och flera sorters senap till. Lägg i morot, lök med två nejlikor instuckna, samt lagerblad och timjan, mejram eller kyndel
Lös upp jästen med vattnet. Denna gång blev det verkligen extra allt. Servera gärna med tzatziki. Täck med bakduk och jäs i 45 min. Bre på tomatsås och fyll sen på med allt gott och grädda i 225 grader 15-20 min eller tills pizzan fått fin färg
Pensla bullarna med uppvisat ägg och strö över rörsocker. Koka upp socker och vatten till en sockerlag och pensla de nygräddade bullarna med lagen medan de fortfarande ligger i formen
VINTIPS i Samarbete med CARNEVAL. Men sonen var i väg och jag messade för att efterlysa honom och det dröjde ett tag innan jag fick svar så jag började kika i sociala medier och surfa… och…
) att få i sig lite grönt, och snällt mot plånboken att spä ut färsbiffarna med mycket grönsaker. Forma färsen till biffar och stek på medelvärme i 2-3 minuter på varje sida
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Tidigare har jag framgångsrikt gjort såväl ingefärsknäck som kardemummaknäck (även fast den senare hade smakat bättre med nystötta kardemummakärnor, i stället för malda sådana)
Lov betyder med andra ord inga läxor, och nytt sötsmask här på bloggen. Börja med att sätta din ugn på 150 grader. Häll smeten i en långpanna klädd med bakplåtspapper som ungefär har måtten 25*30. Grädda i strax under 20 minuter, höj sedan värmed till 175 grader och grädda i 5 minuter till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.