Nygjord ser den kletig ut, men den stelnar till efter en stund i kylen. Jag blandade bara ihop allt med en elvisp, men man kan köra i mixer om man vill ha den lite fastare och mindre kornig
Första gången jag gjorde cookiesen (på LCHF-vis och med kokosolja) lät jag degen vila i kylskåp och skar skivor av den, andra gången (med rårörssocker, vaniljsocker och mandelolja) rullade jag degen till bollar direkt och gräddade
Jag är av den åsikten, att är man inte sockerberoende, så kan det vara gott med en kaka till kaffet. Därför hittade jag på en glutenfri kaka bakad påmandelmjöl istället
Den röda såsen som har lite hetta bredde jag på botten och fyllde sen bröden med allt gott. Hallå, nu måste jag bara få dela med mig av kvällens middag här hemma
Dagens recept är ett jag gjorde senast jag fick en "cheat meal". Tänkte bara mitt cashewnötsbröd (men göra det på mandelsmör istället) och ta med och äta till frukost dagen efter tävling
Tillsätt äggulor och västerbottenost i stuvningen, smaka av med salt och peppar. När jag lagar stek får jag ofta rester över och förra veckan prövade jag att göra en paj på resterna, trattkantareller och västerbottenost vilket blev jättegott
Blanda ihop surdegsgrunden med mjöl och vatten i en rymlig bunke. På kvällen. Tillsätt de nya ingredienserna i bunken med surdegen och rör ihop alltsammans
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.