Servera med sallad. Pajen toppad med riven ost och veganstanningen. Tryck ut degen i en pajform, ca 24 cm i diameter, gärna en springform med löstagbar kant. ägg, äggfri, blogg, broccoli, broccolipaj, lunch, mat, matpaj, middag, mjölkfri, paj, pajrecept, purjolök, recept, utan, vegan, veganblogg, vegankocken, veganrecept, vegansk, veganskt, vegetarisk 125 g mjölkfritt margarin
250 g smördeg 3 dl västerbottensost, riven 2 ägg 2 dl mjölk salt & peppar Tillbehör. Löjrom, kräftstjärtar eller räkor gräddfil röd lök, hackad eller dill Skär smördegen i rutor och tryck ut i en muffinsform med plats för 12 pajer. 3 dl västerbottensost
Strimla skinkan och lägg i pajskalet tillsammans med osten och broccolin. Idag har vi förberett morgon dagens middag genom att använda pajdegs rester i från frysen
Börja med att blanda alla ingredienser till pajskalet. Njut med en sallad. Tryck ut pajdegen i en form, nagga med en gaffel och låt den vila i kylen i 30 min
Finfördela smöret i mjölet, gärna i matberedare. Tillsätt vatten och arbeta snabbt ihop till en deg. Kavla ut och lägg i en form, 24 cm i diameter och ställ kallt i 30 minuter
Idag kör vi lite vegetariskt, broccolipajmed ädelost. Täck botten med ost, och. Nagga botten med en gaffel och förgrädda i ca 8 minuter tills det får lite färg
Blanda 100 g riven västerbottensost, ägg, matlagningsgrädde, salt och peppar till en äggstanning. Strö över 100 g västerbottensost. 100 g+100 g riven västerbottensost
Spänn fast ett bakplåtspapper i en form med löstagbar kant, ca 24 cm, Tryck ut degen pajformen. Nagga botten med en gaffel och ställ formen i frysen ca 10 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.