Servera kasslernmedbroccolimosochbryntsmörslungadbrysselkål. Broccolimos. Mixa samman med grönsaksbuljong, smör, riven ost och citronsaft till ett slätt mos
Lägg skockorna i en ugnsfast form och blanda med olja och salt. olja med neutral smak. Låt smöret koka tills det börjar bli lätt bryntoch doftar nötigt
Lägg upp de smörslungade betorna och dekorera med hackad persilja. Hacka örterna, kör dem tillsammans med salt, vatten och olja till en grön röra, sila eventuellt det hela, sätt åt sidan
Brysselkålssalladmed apelsin och mandlar. Stekt potatis med svampsås, äggröra och kikärtsbiffar. Och just det här med att balansera de fem grundsmakerna
Allra helst äter jag den så här, men det går minst lika bra att steka den som den är med bara lite salt och peppar, serverat med en god potatis- ochbroccolimos
6 bufféportioner 500 g brysselkål 2 gula lökar 2 msk smör 1 1/2 msk mörk sirap 2 tsk äppelcidervinäger 2 lagerblad 3 dl äppelmust salt och svartpeppar 1 kruka persilja Till servering ribbestek Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Stekt abborre med betor, brynt smörhollandaise och pepparrotEn rätt med klassiska smaker till fisk. Servera den nystekta abborren med nykokt färskpotatis, betorna och hollandaisesåsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.