Servera kasslern medbroccolimosochbryntsmörslungadbrysselkål. Broccolimos. Mixa samman med grönsaksbuljong, smör, riven ost och citronsaft till ett slätt mos
6 bufféportioner 500 g brysselkål 2 gula lökar 2 msk smör 1 1/2 msk mörk sirap 2 tsk äppelcidervinäger 2 lagerblad 3 dl äppelmust salt och svartpeppar 1 kruka persilja Till servering ribbestek Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Broccolimos. Servera torsken med moset och skeda det brynta smöret över. Torsk med skirat smör och pepparrot har alltid varit en av mina personliga favoriträtter
Slå på nästan en burk crème fraiche, ett par dl grädde och en köttbuljongtärning. Ansa den färska brysselkålen (den frysta behöver inte ansas), bryn på medelhög värme i panna, salta och peppar och ringla lite honung över
Tillsätt grädden och krydda efter smak med soya, köttbuljong, salt och peppar. salt och peppar. Skala och riv morötterna och palsternacka på stora rivjärnet
Öppen lasagne medköttfärssåsoch ostsås. Vitlöksspäckad lammstek med dragonsås och potatisgratäng. Grillad entrecote på baguette med avokado, citrondressing, majonnäs
Gröp ur aubergineköttetmed en sked, mixa aubergine med vitlök, chili, mynta, spiskummin och tahini. Koreanskt marinerad biff med hummus, baba ganoush och naanbröd bakat på Saltåkvarns ekologiska naturvete
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.