Haoyou gai lan - Kinesisk Broccolimedostronsås. Det här är en typisk kantonesiskt sätt att anrätta Kinesisk Broccoli (som är en väldigt populär grönsak i Guangdong)
Det är faktiskt allt som behövs, förutomgod pasta (ännu en gång vill jag rekommendera De Cecco, det är nämligen, tro det eller ej, stor skillnad på pasta och pasta), broccoliochsalladslök
Häll i broccoli i bitar, vatten ochbuljongtärning. Skall det ätas soppahemmahososs så får manlockamed antingen spellial-pannkakor eller rullemacka för att få med alla på tåget
Skär salladslökenoch vitlöken i små bitar och fräs dem i matoljan utan att de får ta färg. Broccoli, en liten grönsak somman antingen tycker om eller avskyr
Häll över äggstanningen ochtoppamed lite riven ost. Permalink /. ÄdelostpajPajdeg. En mskolivolja. 15 Maj 2017 /. Ett äggEn mskolivoljaEn dl kokosmjöl1 1/2 dl mandelmjöl1 dl solrosfrön1halvmskfiberhuskSaltMixamjöl, fröer och fiberhusk, blanda ihopmed ägg, oljaoch salt. Tryck ut i en pajformstorlekmindre ( inte den största) och förgrädda i 200 grader längst ner i ugnen i 15 min. 2st stekta och hackade kycklingfiléerEtt broccoli huvud hackatEn finger purjolök hackat70 gramädelost 3 ägg2dl mjölkSaltoch pepparRiven ostTa ur formen ur ugnen och varva kyckling, broccoliochpurjolök, smula över ädelosten. Grädda i 225 grader i nedre delen av ugnen i ca 40 minuter. 15 Maj 2017 /. 1 1/2 dl mandelmjöl. 1 dl solrosfrön. 1halv msk. 15 min. 70 gramädelost 3 ägg. 2dl mjölk
Kyckling ochbroccolipajmedtomatoch chilli. lägg i kyckling ochbroccoli. Paj är väldans smidigmat, man kan ha i vad man har hemma, det passar bra för lunchlådan och så är det ju gott
För att underlätta utmaningenuppmuntrar jag er att prova dessa urgodabroccolibiffar. Biffarna är goda både varmaoch kalla och är superba att servera antingen sommellanmål eller middag
Stärkande hälsosmartsoppa. Njut av din soppa. Nu äntligen ska jag få dela medmig av receptet på min enkla favoritsoppasom är full med en massa nyttigheter för kroppenochsomem extra bouns så är den stärkande för immunförsvaret
Förra året fick Bibbi en kokbok av mig, TommyMyllymäkis Grönsaker, tillbehör & Garnityr och förra veckan bjöd hon på en rätt därifrån, en riktig höjdare medbroccoli, vitlök ochfärskost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.