Toppa medörter av något slag. Strö över osten. Tillsätt det övriga och blanda väl. Ös upp degen på bänken och arbeta den ordentligt tills den är jämn och elastisk
Eller som jag gjort med gårdagens rester, brett på ett tjockt lager på en tjock skiva vitt bröd och toppat medost som jag låtit stå i ugnen ett par minuter tills osten smält
Mat måste man ju ha så äta måste man ju och det har vi gjort "hehe" och gott har vi smaskat i oss också i helgen i lördags gjorde jag och min man fylld lövbiff med creme bonjour färskostmed soltorkade tomater, rökt skinka ochcheddarost till detta serverade vi potatismos smaksatt medörter, vitlök ochparmesanostoch smarriga och varma cocktailtomater
Gjorde ju då denna gång medphiladelpiaostmed grillad paprika, pepparsalami använde vi då det är vår favorit ochcheddarost till detta serverade vi potatismos smaksatt medörter, vitlök och mozzarella, tomat, olivolja, balsamvinäger och basilkasallad till
Dela körsbärstomaterna i kvartar och dela mozzarellan med fingrarna i mindre bitar. Stansa ut runda eller fyrkantiga raviolis (eller skär med vass kniv)
Häll ner äggen i pajskalet och toppa med riven ost. Om man ska åka slalom med en whiplashskada så ska man INTE trilla och gör man det ska man defenitivt inte ta emot sig med ansiktet
Börja med att steka skinkan tillsammans med tomaten i en liten panna. Oftast blir det en äggfrukost till helgen då jag slår ihop frukostenoch lunchen till ett
Som t ex chiliflakes och spiskummin eller italienska örter, za’atar, sambal oelek etc. Salta och peppra ordentligt också, forma till biffar och stek i stekjärn medan tzatsikin står och drar sig och du lägger pitabröden i brödrosten
4 3 dl vetemjöl 100 g margarin eller smör 3 msk kallt vatten 100 g rökt eller kokt skinka 3 dl riven ostmed smak, max 17% 3 ägg 3 dl mjölk 1/2 tsk salt 1 krm peppar 1/2 tsk paprikapulver Till servering tomatsallad Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.