Snabba tunnbröd. Hej. Idag startade vi dagen med nybakade tunnbröd, så himla gott. Dessa går dessutom snabbt att göra då de bakas med bakpulver och inte behöver någon jästid
Baking your own hamburgerbuns is not difficult and so much tastier than store bought bread. Att baka egna hamburgerbröd är inte svårt och så mycket godare än köpebröd
Starta helgen med en fransk långfrukost och baka briocher ikväll. Om några veckor åker jag till Paris och då tänker jag hitta mysiga caféer att äta briocher på till frukost
Det har öppnat ett ställe som serverar baobuns nära min kompis här i Milano. Och sedan hon berättade det för mig, har jag inte kunnat släppa tanken på att göra just baobuns - eller steamed buns/ångade bröd - själv
Läste på några olika sajter att just brioche skulle vara bra att använda som hamburgerbröd. Sen montera burgaren med brioche, kött, fläsk, gurka och tomater
Klipp lite dill över minibriocherna. Smula jästen i degbunken, tillsätt mjölken och rör om. Klicka ner smör, ägg, socker, salt och nästan allt vetemjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.