Brietårtan på buffén
mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g Kolibrie
  • 18 st cocktailtomater
  • 1 En rödlök
  • 11 msk balsamvinäger
  • 11/2 dl olivolja
  • 11 kruka färsk basilika
  • 1 Salt
  • 1 Peppar
  • 12 msk pestoSätt ugnen på 200 °C. Lägg brieosten på ett ugnssäkert fat. Dela tomaterna, hacka rödlöken och basilikan. Blanda allt med olivoljan, glöm inte balsamvinägern. Smaka av med salt och peppar.
  • 1 Häll blandningen över brieosten och låt den dra en stund, vill man få ett krämigare resultat kan man göra några skåror i osten. Värm tårtan i ugnen i 20 minuter. Ringla över peston som pricken över Kolibrie.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.