Fantastisk räkpaj 200-300 g räkor. 1125 g vitlöksost. 12 dl ost. 12 ägg. 11 burk crème fraiche, 2 dl. 11-2 msk dill. 1Pajdeg. 12 3/4 dl vetemjöl www.matklubben.se
Grym räkpaj Foto. Karin/Bevemyrs blogg. En lyxig och enkel räkpaj som kan få det att vattnas i munnen av blotta tanken på den bevemyrs
Kantarellpaj med brie vetemjöl. 1salt. 1kylskåpskallt smör i tärningar. 1iskallt vatten. 1kantareller. 1rödlök. 1smör till stekning. 1nymalen vitpeppar Svt
Broccoli- och brieostpaj med grönsallad Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Fyllning 1 st broccolihuvud 0,5 ask fryst basilika 2 msk grönsaksbuljong 2 dl mjölk 5 st ägg 200 gram brieost 2 st tomat(er) 1 olivolja 0 st salt 2 st vitlöksklyfta(or) 0,5 st purjolök(ar) 0 st peppar Pajdeg 3 dl vetemjöl , el www.tasteline.com
Kantarellpaj med brie. Pajdeg. 3 dl vetemjöl. 1 tsk salt. 125 g smör, kallt. 2 msk iskallt vatten. Fyllning. 3 schalottenlökar. 300 g kantareller Carinas Mat och Prat
Västerbottenpaj med dill och kräftstjärtar Vi åt kräftor och till dem gjorde jag en Västerbottenpaj med dill och kräftstjärtar. Pajdeg. 3 ½ dl vetemjöl Lindas Goda
Pajdeg – enkelt grundrecept 3 dl mjöl. 13 msk kallt vatten. 1125 g kallt smörDela smöret i mindre bitar och blanda med mjölet till en smulig massa mittkok.expressen.se
Smördegspuffar med ägg- och räksallad Skär smördegen i 6 fyrkanter. Lägg fyrkanterna på en plåt med bak-plåtspapper. Vik upp en kant runt om. Nagga bottnen med en gaffel och pensla med uppvispat ägg Hemmets Journal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.