Ugnsbakadbrietårtamedtomaterochbasilika. Någon fondue tänker viinte bjuda er på idag, det bliristället en variant av en gammal goding när vitipsar om en ny topping på ugnsbakadbrie
Ställ tomaternai en smord, ugnsfast form, droppa över liteolivoljaoch krydda med salt och peppar. Lägg brietärningaritomaterna, lägg på fyllningenoch avsluta medlite mer brieoch lägg slutligen på locken
Idag gjorde jag torsk iugnmed smak av tomatoch purjolök tillmiddag. Mat som går snabbt ochsmidigt att laga och som sköter sig självt iugnen är alltid bra tycker jag
Bara till att blanda ihopmatlagningsgräddemed tex en smaksatt philadelphiaost (denna gången blev det tomat- och pesto), rivilitecitronskaloch krydda med en god fiskkrydda, häll sedan blandningen över fisken (som kryddats med salt och peppar) i en form, tillsättlite grönsaker som tex tomateroch spenat
4 port Falukorv iugn à la Per Morberg 500g falukorv 2msk fransk senap 2msk ketchup 1st gul lök 2st tomater 150g lagrad ost, typ grevé TillbehörPotatismos Kokta grönsaker Värm ugnentill 225 * Skär korven iskivor, men inte rakt igenom, och lägg den i. - Läs hela inlägget här 4 port Falukorv. 2st tomater
Tomat & basilika röran är samma som jag använder till bruschetta (minus rödlök), steker halloumioch lägger ovanpå, yoghurtsåsen med mynta & koriander samma recept som jag använde för nån dag sen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.