Lägg Bresaolaskivorna på ett fat, ringla över lite olivolja. Klicka på paprikakrämen, strö över pinjenötter, lägg på parmesanoch avsluta med strimlad bladpersilja
Ringla över lite balsamicokräm och hyvla över rejält medparmesanost. Då passar man på att äta det kött som är färdigstekt och gör succé med att i efterhand komma med mer mat
400 g spaghetti 200 g kantareller 200 g rödgul trumpetsvamp 0,5 gul lök, finhackad 4 klyfta vitlök, tunt skivade 1 dl vispgrädde 30 g rucolasallad 1 dl parmesanost, nyriven 1 citron, rivet skal från olja, till stekning smör, till stekning salt svartpeppar
Smaka av såsen med honung, salt och svartpeppar. På högersteget bestämde jag mig för att baconet från Gårdsbutik Thuresson skulle användas tillsammans med lite av mina hemmagjorda soltorkade tomater
Den enda skillnaden med min och hans pasta är nog att jag tillsätter parmesanost i min sås, då blir det extra nötigt, saltigt och nästan förbjudet gott
AVsluta med att vända i räkor och rom samt smaka av med nymald svartpeppar och salt. Börja med att skala räkorna (spara gärna skalet till ett fondkok), riv parmesanen samt hacka önskad mängd dill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.