Dela bresaola-, och salamiskivorna i mindre bitar och täck ett serveringsfat med dem. Rosta brödet i stekpannan eller i ugnen med några droppar olivolja på varje skiva
Bresaola. Familjen H & B och alla ungar skulle komma på fredagsmiddag, ungarna fick köra lite beerpong (utan öl då fast med snacks) medan vi åt förrätt
Dela bresaolan i mindre bitar. Fördela färskosten på crostini, lägg på spenat, bresaola och tomat. 100 g bresaola. Receptet gäller för 20 st 20 crostini 3 msk pinjenötter 100 g bresaola 150 g Arla® färskost naturell 1½ msk pesto ½ krukor babyspenat soltorkade körsbärstomater
börja med rågrödet och lägg sedan på en bädd av salladsblandningen, garnera medbresaola och rökta musslor, avsluta med en klicka vitlöks och basilikacreme och garnera med något basilikablad
Ta ut, fördela de tunna skivorna bresaola, och strö över salladsmixen. Nog vill ni väl veta vad jag gjorde med den andra halvan av pizzadegen, den som jag stoppade i frysen för att tas om hand vid senare tillfälle
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.