Bredflabbade kanelgrodor
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 50 g jäst
  • 5 dl fingervarm mjölk
  • 37 grader
  • ½ tsk salt
  • 2 tsk kanel
  • 1 dl socker
  • 150 g rumsvarmt smör
  • 13-14 dl vetemjöl
  •  
  • Fyllning
  • 50 g rumsvarmt smör
  • ¼ dl socker
  • 1½-2 tsk kanel
  • Rabarbermarmelad
  •  
  • Pensling och garnering
  • Hasselnötter
  • 1 uppvispat ägg
  • 50 g hackade pistaschmandlar
  •  
  • Rabarbermarmelad
  • 300 g rabarber
  • 300 g syltsocker
  • ½ vaniljstång
  • ½ tsk kanel
  • ½ tsk nystött kardemumma

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.