Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Det här är i praktiken samma recept som Brantevikssill på inläggningssill, men vet att en del söker på femminuterssillen så då vill jag göra det lättare för er
Snart midsommar och dags att lägga in sillen. Idag har jag lagt in min sommarsill. Den påminner lite om Brantevikssill men görs inte från färsk sill såsom Brantvikssill görs
Hur har ni det med påskförberedelserna. Här är de i full gång och nu har jag kommit fram till sillen. Världens godaste inlagda sill kommer från det lilla fiskläget Brantevik på Österlen
Så här dagen innan nyårsafton lägger jag ut det andra sillreceptet som jag gjorde till julafton. Receptet kommer från tidningen Buffé och det var riktigt mycket goda smaker i den här sillen
Skölj filéerna väl och dra av skinnet. Lägg dem i ett durkslag och låt rinna av. Blanda samman lag 1 i en skål (helst keramik, plast eller glas) och lägg i samt vänd runt i filéerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.