Serveringsförslag. Det hade inte nödvändigtvis behövt vara ett problem att äta ensidigt och återkommande om jag hade känt att jag mådde bra av att äta på detta vis, men det gör jag inte
)) Och jaaa man får äta sånt till frukost, bra va. Började dagen på jobbet med det jag avslutade kvällen med igår, pannkaksfrukost med vispad grädde och jordgubbar (
Jag vet att det inte är så bra att äta mackor så här sent men himlars vad gott det är. Jag och barnen har varit hemma hela dagen så därför kände jag mig lite rastlös och ville hitta på något
Ett härligt, gott och nyttigt sätt att starta dagen på. Jag har länge använt teffmjöl både i bakverk och i pannkakor, men det här är första gången jag gjort gröt på det
God morgon – och god fortsättning – på er. Dryckesförslag. Idag ska vi ge oss ut och trängas i affärerna, dels för att byta en julklapp samt se om det finns lite roliga saker på rea så jag och sonen kan fylla på garderoben lite
Skiva kycklingfileerna till tunna skivor på längden. Jag delade varje filé på tre. Lägg upp dem tunna skivorna på rad, salta och peppra dem en aning och bred på färskostblandningen på varje skiva
Det var några isfläckar här och där men annars bra och lätt frusna vägar. så plockade mannen och jag fram våra cyklar ur förrådet och tog en cykeltur på skogsvägarna häromkring
Blir till att tända en brasa ikväll och mysa till det i soffan. Här kommer ett förslagpå en ganska enkel rätt att slänga ihop efter jobbet en fredagskväll
Värm en stekpanna med olivolja och bryn fläskkarrén på någon minut på varje sida. Lägg upp på fat. Sätt ugnen på 200 grader. Stek karrén i 30 minuter på 200 grader och sänk sedan till 175 grader och stek ytterligare 1-1,5 timmar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.