Bra att ha: Enkel Köksfranska och Omvandlingstabeller och Formler
Rune Matomanen - Matälskare
Rune Matomanen - Matälskare
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • béchamel
  • vit grundsås
  • skirat smör
  • beurre manié
  • brynt smör
  • bouquet garni
  • consommé
  • oxfilé
  • foie gras
  • fond
  • finstrimlade grönsaker
  • skysås
  • remoulad
  • tournedos
  • 1 tsk
  • 5 ml
  • 5 ml
  • 0,5 cl
  • 1 tsk
  • 0,005 dl
  • 0,5 cl
  • 0,05 dl
  • 5 krm = 1
  • tsk
  • 1 msk = 5 tsk =
  • 15 ml = 15 krm
  • 6,7 msk
  • 1 ounce = 2
  • tablespoons = 2 msk = 28 ml
  • 1/2 cup= 1,1 dl = 110 ml
  • 5 ounces = - =1,4
  • dl =140 ml
  • 8 ounces = 1 cup =
  • 2,25 dl = 225 ml
  • 10 ounces = 1 1/4
  • cups = 2,8 dl = 280 ml
  • 12 ounces = 1 1/2
  • cups = 3,4 dl = 340 ml
  • 18 ounces = 2 1/4
  • cups = 5 dl = 500 ml
  • 20 ounces = 2 1/2
  • cups = 5,6 dl = 560 ml
  • 27 ounces = 3 1/2
  • cups = 7,5 dl (3/4 liter) = 750 ml
  • 30 ounces = 3 3/4
  • cups = 8,4 dl = 840 ml
  • 32 ounces = 4 cups = 9 dl =
  • 900 ml

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.