Blanda mjöl och bakpulver och vänd ner i smeten tillsammans med mjölk. Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme tillsammans med lite av passionsfrukten i en kastrull
Detta är en elegant men enkel bröllopstårta i vitt med ljust rosa rosor den består av chokladbottnar fyllda med en hallonmousse och vit choklad spacklad med marängsmörkräm och täckt med extra vit marsipan
Blanda mjöl och bakpulver och vänd ner i smeten tillsammans med mjölk. Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme tillsammans med lite av passionsfrukten i en kastrull
Dekorera med grädde och färska bär. Färska bär. Tillsätt den kondenserade mjölken och bären. Färska bär. 225 g hallon/blåbär. Klä en springform på ca 22 cm i diameter med bakplåtspapper. Täck formen med plast eller aluminiumfolie och ställ i frysen i ca 5 timma men för mig hade över natt till nästa dag festen då
Dekorera tårtan med brudparet, kiwi, jordgubbar, björnbär, blåbär eller vad du önskar. Tillsätt resten av ingredienserna och vispa med handvisp nån minut så att allt blandas
Vispa ägg och socker pösigt med elvisp. Vispa sedan upp det med elvisp till en maräng. Om man vill kan man pensla bottnarna med lite mjölk utblandat med en gnutta vaniljsocker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.