Bröllopshelg med kärleksört
Bagarbertans baksida
Bagarbertans baksida
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 250 gram grovt rågmjöl
  • 200 gram fullkornsdinkel
  • 50 gram hela linfrön
  • 1 liter hett vatten
  • 1½ dl rågsurdegsgrund
  • minuter
  • 3-4 timmar
  • 200 gram hela hasselnötter
  • 8-10 finstrimlade blad
  • 10 gram färsk jäst
  • ½ dl vatten
  • 700 gram specialvetemjöl
  • 2 minuter
  • 30 gram salt och
  • 275 grader
  • 3 bakformar ca
  • liter
  • 3 ämnen Form
  • ½ dl vatten
  • 250 grader och
  • 12 min
  • 200 grader och
  • 15 min till

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.