Morotskaka att dö för. Min morotskaka gjorde succé i lördags. Det var min allra första. Ibland så förvånar jag mig själv hur duktig jag faktiskt har blivit i köket
Brödlimpor baserade på mjöl, filmjölk och bikarbonat är perfekta när du vill ha ett riktigt gott bröd utan att behöva jäsa det och som dessutom står sig bra
Det här måste vara det enklaste receptet på ett gott rostbröd. Jag tillsatte lite solrosfrön för att prova något nytt men det går naturligtvis lika bra att utesluta dem
Allergivänliga blåbär – och morotsfrallor utan gluten, raffinerat socker, mejeriprodukter och ägg. Åh vad glad jag blev när jag tog ur dom här ur ugnen och insåg att resultatet blev så bra
Mysmiddag kan man ha vilken kväll i veckan som helst. Att slösa med god manchego och dricka gott vin till gör att jag glömmer vilken höststorm som helst
Letade runt på pickipicki häromveckan och hittade ett bröd som lät gott. I fredags var det bakdags och då passade jag på att göra brödet, receptet kommer från Renée Voltaire
Recept. Lin. tors, 2013-09-05 15. 05. 50min. (0). Alla torra ingredienser blandas i en bunke. värm därefter upp vattnet -det skall vara ganska varmt- och blanda ner tillsammans med oljan
Sätt ugnen på 200 grader. Skär brödet i stavar. Pensla med olja och lägg på en bakpappersklädd plåt. Rosta mitt i ugnen ca 10 minuter, tills de fått fin färg och är knapriga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.