Just det här tycker jag behöver lyftas fram lite extra då det är så himlasmidigt och inte ofta man tänker på hur lätt man kan trolla fram något så gott av gammalt bröd
Jag tänkte att de kunde passa att använda i en smaskigbrödpudding. När jag gjorde smörgåstårta, för några veckor sedan, frös jag in de bortskurna brödkanterna
Så idag bjuder vi på en brödpudding. Äntligen får ni ett livstecken. Det har varittrettio års kalas, jobb, inlämningartill skolan, Katja ska åka en sväng till Sthlm snart och själv håller jag och sambon på och förbereder en flytt till slutet av månaden
I julas bakade jag Pandoro för första gången, tyvärr tror jag att jag övergräddade kakorna, så resterna som blev över frös jag in för att använda till en brödpudding
Smörj en eldfast form och bryt barkiseni grova bitar och lägg i botten. Klicka smöret över brödet. Skiva den råa potatiseni tunna skivor och fördela hälften av den över brödet
Brödpudding är en maträtt som många aldrig har hört talas om (än mindreätit) vilket är synd, för det är kanongod, billig och enkel mat som är perfekt att laga om du har torrt bröd som du vill göra över med
Skär sandvikarnai remsor och placera lite omlott i en ugnsform. Rör tills allt smällt. Vispa upp äggen och rör ner i chokladsmeten, häll genast över brödet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.