Bröd på solrosfrömjöl :)
Ryskadockor
Ryskadockor
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 10 ägg (var inte rädd att det är så mycket ägg, det blir ingen äggsmak)
  • 2 dl vatten (eller kokosmjölk)
  • 2,5 dl solrosfrömjöl (börja med 2 dl, tillsätt resterande 0,5 dl om smeten blir för lös)
  • 1 dl kokosnötmjöl (jag använder märket Aman Prana)
  • 0,5 dl sesamfrön
  • 0,5 dl solrosfrön
  • 0,5 dl pumpafrön
  • 0,25 dl rapsolja
  • salt efter smak
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 tsk äppelcidervinäger

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.