Jag måste sänka de flesta värden som är ondsinta så jag behövernyttigheter. Man ska ju inte äta mackor då men jag är mackoman så jag blir glad när det finnsbröd som är bra
Att baka matbröd med Saffran är riktigt gott. Jag älskar smaken och doften av Saffran och använder gärna denna fantastiska krydda både i bakverk, matlagning och drycker
Du behöver. Dett brödet gjorde jag faktiskt på måfå men jag tror att receptet som stårhär är ganska exakt, det viktiga när du gör brödet är att du knådar det ordentligtiassistent eller med brödkrokar och låter det jäsa ordentligt, tillsätt extra mjöl om degen är för klibbig, det ska vara precis så den inte fastnar på dina händer
Är gryn, bröd och flingor, sädeslag överlag, verkligen en av våra "viktigasteenergikällor" och en av våra mest betydande resurser till bland annat kostfibrer, specifikamineraler och vissavitaminer
De enda undantagen är kalt pressad olivolja eller rent vatten överlappande. Framställningen av dessa brödbeskrivsievangeliet av Essenes, en stor ersättning av dagens bröd, vilket använder mycket farligatermofil jäst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.