Bröd med sting i – Ost och Chilibröd
Surdegsmakarn
Surdegsmakarn
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 20 min
  • 1 h vi
  • 15 min
  • 4 h vi
  • 30 min grädd
  • 30 min vi
  • 2 dl Vetesurdeg
  • 3 små runda
  • 5 dl Vetemjöl special
  • 0,5 tsk torkad chili (Chilipulver eller Chiliflingor)
  • 3 dl riven vällagrad ost (Viktigt att inte använda för mesig ost)
  • 3 msk hackad persilja
  • 1,5 dl Vatten
  • 2 tsk Salt
  • Relaterade
  • Taggar:chilibröd, Emmanuel Hadjiandreou, ost & chilibröd, Ost och Chilibröd, Ostbröd, Så bakar du bröd, surdeg, surdegsblogg, Surdegsbröd, Surdegsmakarn, Topp 3, Vetesurdeg, Vetesurdegsbröd

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.