Jag har fått flera frågor i sommar på hur man kan bakabröd på/i grillen. Sen tycker jag det borde ligga i tiden attfler företag går tillbaka till sina tidiga originalförpackningar
Jag tyckte att de blev lite stora om man tog en hel dumle så jag testade att dela en dumle mitt itu innan gräddning och tyckte att den storleken blev mycket bättre
Brödet gick rätt fort att göra eftersom det är ett bikarbonatbröd. Jag gillar nämligen inte att ha torkad frukt i, så jag skippade det och körde helt naturellt
Vispa äggen luftiga så att dom får en ljusare gul färg samt ett mjukt skum. Tätt efter lingon – och zucchinibrödet kommer detta som mest bakadebröd av er läsare
Vår ugn har pajat och jag har lovat attbakabröd till en kräftskiva idag, lite panik. Gör en halv eller en tredjedels sats, låt degen jäsa medan du duschar och gör dig i ordning, sedan är det bara att steka
Istället för attbaka två, tre eller fyra bröd på en deg gör jag ett bröd. Ni som läst den här bloggen den senaste tiden vet att jag varit som besatt av de där sega storhåliga bröden som man får genom att bara vika ihop den färdigjästa degen en gång innan den åker in i ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.