Bestämde mig för att bräsera i järngryta i ugn, tillsammansmedlite stockgrönsaker ochvittvin. Dela upp lökarna, morötterna ochvitlökarnaibitar, imedalltinginklusive kött och stekfettet i järngrytan
Tillsättsalaminoch det vitavinetoch låt allt fräsa ytterligare någon minut. Skär salaministrimlor, hacka chiliochvitlökoch gul lök fintoch hacka tomaternaimindrebitar
Och glöm inte smaka av, fattas du något så var inte blyg utan ös på med mera kryddning. ½ l vittvin. När löken är klar häll itomathacketoch dom rostade tomaterna, kalvfonden, vattnet och hälften av vinet
Gärna på det här sättet där lårens skinnskida först steks frasiginnan de puttrar vidarei en sås med smaker från tomat, bacon, vittvin, lagerblad, kanel (
Lägg i ugnssäker form medövrigaingredienseroch täck medaluminiumfolie. Om du silar av grönsakerna från fläskkarrén, får du maximaltmed god sky att hälla över köttet vidserveringen
Nu är det bara att lägga upp de nygrillade lammkotletterna tillsammansmed de ugnsbakade tomaterna, olivernaochgrilladepaprikorna som du fyller medbasilikaoch fårostcremén
selleri, citronpeppar, dragon, vitpeppar, vin, vatten, grädde och fond och låt koka upp. Stek löken i smöret på medelvärme så att löken blir mjuk ochgenomskinlig
Ja, det funkade riktigt bra och det grönablirfint mot det röda. -) Det gör inget om det ser liteknasigt ut, i sällskap medvittvinochtomater är smaken det enda man tänker på
Smula ner buljontärningen eller häll ifonden,vinet,gräddenochvispa runt. Medanfisken sjuder så skala och skär potatisenochbroccolinimindrebitar, koka tillsammanstills det har blivit mjukt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.