Blanda ner grönsakerna i tomatsåsen och låt dem mjukna inan du tillsätter riset. Jag gjorde mitt ris vegetariskt och serverade det med friterade kokbananer
Jag älskar att servera min hummus med grönsaksstavar och pitabröd bredvid. Detta recept är ett gammalt recept på bloggen som jag uppdaterat med lite fräschare bilder
Ris med vermicelli- recept finns HÄR. 4-6 portioner potatisgryta. Ca 6 st mellanstora potatisar. 400 g kokta bönor (valfri sort, som tex kidneybönor, vita bönor eller kikärtor)
Fördela köttfärsen i auberginehalvorna och häll över tomatsås. Tomatsås. Fylld aubergine är vanligt förekommande kring Medelhavet, speciellt i Grekland
Inlägget Aubergine i tomatsåsmed mozzarella dök först upp på ZEINAS KITCHEN. Koka tomatsåsen. En riktigt läcker rätt som passar perfekt att servera med pasta
Inspirerad av denna smakupplevelse började jag fila på en egen version av aubergine i tomatsås och efter x - antal försök fick jag till en smakbalans som jag var hyfsat nöjd med
Blanda tomatsåsenmedauberginetärningarna och servera med linsriset och salladen. Kanske är det för att man använder aubergine rätt mycket i filippinsk mat och att jag är uppvuxen med det, eller så är det för att när man steker auberginen ändrar den smak helt och blir sådär härligt mushy
Den kräver väldigt lite jobb om man fuskar medtomatsåsen och använder snabbris. Häll lite tomatsås i en ugnsform och lägg auberginen på, ös sen på resten av tomatsåsen och riv parmesan över toppen, ringla över en god olja
Servera biffarna ovanpå aubergineskivornamedtomatsås och bulgur eller pasta. Börja med den fräscha tomatsåsen så att den får puttra en stund medan du gör resten
Bl a hittade jag en Mozarellamix, som inspirerade mig till veckans vegetariska recept - en aubergine- och zucchinigratäng medtomatsås och just mozarella
Lite salt och peppar och du har en otroligt mild och god tomatsås som i den här rätten läggs på aubergine och mozzarella med spagetti och parmesan omslutet av parmaskinka i ett paket som bakas i ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.