Bouillabaisse på mitt vis
Koala's Kitchen
Koala's Kitchen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 morötter
  • 1 fänkål
  • 1 röd chili
  • ½ röd paprika
  • 1/3 purjolök
  • 1½ dl vitt vin
  • 1 dl tomatpuré
  • 1 burk krossade tomater
  • 6 dl vatten
  • 1 msk buljongpulver (alt. 1 tärning)
  • 1 tsk socker
  • 200 g sejfilé
  • 200 g laxfilé
  • 1½ kg blåmusslor
  • 1 dl smetana
  • ½ kruka persilja
  • salt
  • svartpeppar
  • smör att steka i
  • och
  • 3 morötter i tunna slantar. Ansa och finstrimla
  • i tunna slantar
  • min
  • 5 min 3. Tillsätt
  • 3 pressade vitlöks-
  • 1 msk buljongpulver (alt. 1 tärning), 1½ tsk salt och 2 krm svartpeppar i grytan. Låt puttra under lock i ca 10-15 min tills grönsakerna är mjuka.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.