Borsjtj med marinerad tofu
Vegetarisk måndag
Vegetarisk måndag
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Vegansk borsjtj
  • 500 g rödbetor
  • 2 gula lökar
  • 250 g vitkål
  • 1-2 msk rapsolja
  • 1 ½ liter vatten
  • 1 ½ dl röda linser
  • 3 grönsaksbuljongtärningar 3 krm svartpeppar
  • 1 ½ tsk salt
  • 1 vitlöksklyfta, pressad
  • 2 msk balsamvinäger
  • 2 msk senap
  • 1 msk chilisås
  • 1 lagerblad 1-2 msk vinäger
  • salt + peppar
  • Marinerad tofu
  • 1 paket naturell tofu (270 g)
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk balsamvinäger
  • 1 msk hackad persilja
  • 1 krm salt
  • 1 krm peppar
  • 2 vitlöksklyftor, pressade

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.