Bookmaker´s toast – gentrifierad street food
Karlstein
Karlstein
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 280 g bacon (2 pkt)
  • 2 vitlöksklyftor (finhackade)
  • 4 tjocka skivor levainbröd
  • 3/4 huvud bladsallad
  • 1 rödlök (skivad)
  • 2 tomater (skivade)
  • 2-3 dl béarnaise
  • 4 msk riven färsk pepparrot
  • 4 msk dijonsenap
  • 4 äggulor smör att steka i
  • 4 tallrikar Stek sedan köttet. Det ska helst bli rödrosa, med en innertemperatur av ca 55-57 grader Under tiden oxfilén steker, hacka och skiva samtliga grönsaker. Riv pepparroten och separera äggen.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.