400 g färska kantareller eller på burk eller ca 400 g champinjoner 2-3 msk smör 2,5 msk vetemjöl 3 dl grädde 0,5 tsk salt 0,5 krm vitpeppar ev. 2-3 msk smör
Då påminner den lite mer om en tortilla/frittata men jag kallar det bondomelett ändå. Bondomelett med potatis, lök, paprika, tomat och bacon är bland det godaste jag vet
Kyckling- och kantarellpasta. Stek kantarellerna lite (jag körde allt i samma panna först bacon en stund sedan i med kycklingen sedan i med kantarellerna, ja ni fattar quick and dirty liksom)
Det här är den bästa tiden (tillsammans med julen) på året enligt mig och jag vill inte att den ska rusa på som ett skenande expresståg, utan jag vill ha Skalmanstempo och njuta av varje sekund
Här kommer en helt fantastisk, mättande risotto som ni kommer att ÄLSKA. Den är så fylld med smak och kycklingen blir så saftig och god när allt får puttra tillsammans i grytan i ugnen
Vilken dag, ögonen har gått i kors och jag somnadeen stund i vilrummet på jobbet under lunchen, godissuget hos de flesta på kontoret har varit skyhögt och vädret äckligt värre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.