Servera soppan tillsammansmed en klick creme fraiche eller yoghurt per portion samt bröd. Krydda med grovhackade korianderblad samt smaka av med salt och vitpeppar
Idag blir det ett kvickt ochenkelt tips, men för den sakens skull absolut inte sämre på något vis. Crème fraiche, majonnäs, honung, paprikapulver ochvitlök är nästan det enda som krävs men tillsammans stämmer dom upp och harmonierar i en ljuvlig kör
En repris av detta ska det bli ikväll, egen färskpotatissallad och grillad kyckling som har fått marinerats över natten, blir så fantastisk mör ochgod då
Lägg undan av orginalröran i en skål och behåll halva röran, tillsätt saffransaromet och blanda om. För grundröran, Finhacka löken, blanda sedan alla ingredienser - utom saffransaromen
olivolja. Smula ner osten ochtillsätt crème fraiche och vatten. Garnera med dragon. Skär tomaterna i bitar, tillsätt dem samt grovt hackad dragon och låt allt bli genomvarmt
Rör om tills osten smält. Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. Servera soppan med bröd. 1philadelphiaost, med örter ochvitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter ochvitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.