Bolognese Ragu dn 4-6 Perosner
mats-141
mats-141

Bolognese Ragu dn 4-6 Perosner

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 150 g fläsksida
  • 3 msk olivolja alternativt 50 g smör
  • 50 g lök, finhackad
  • 50 g gul morot, finhackad
  • 50 g selleri, finhackad
  • 300 g grovmalt nötkött, gärna mellangärde eller högrev
  • 1⁄2 glas rödvin (en knapp deciliter)
  • 300 g krossade tomater alternativt skalade tomater på burk
  • buljong efter tycke och smak
  • 1 glas mjölk (ca 15 cl)
  • salt
  • nymald svartpeppar
  • 1⁄2 glas grädde (frivilligt, en knapp deciliter)

Beskrivning

    150 g fläsksida
    3 msk olivolja alternativt 50 g smör
    50 g lök, finhackad
    50 g gul morot, finhackad
    50 g selleri, finhackad
    300 g grovmalt nötkött, gärna mellangärde eller högrev
    1⁄2 glas rödvin (en knapp deciliter)
    300 g krossade tomater alternativt skalade tomater på burk
    buljong efter tycke och smak
    1 glas mjölk (ca 15 cl)
    salt
    nymald svartpeppar
    1⁄2 glas grädde (frivilligt, en knapp deciliter)

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.