Därför passade jag på att laga favoriträtten Pasta Bolognese. Med det vita vinet och avsaknaden av grädde blev det en så kallad klassisk Pasta Bolognese, vilket jag tolkar som att det är den mest rätta pastarätten från Bologna
Smaka av med salt, peppar och några drag på muskotnöten. Fortsätt tills alla plattor är slut och avsluta lasagnen med ett sista lager av köttfärssås, bechamelsås samt ost
När quornfärsen är genomstekt tillsätter du krossade tomater, tomatpuré, balsamico och vatten. Vegetarisk bolognese (ca 4 portioner). Vegetarisk bolognese (ca 4 portioner)
En av världens mest kända rätter som kan tillagas på hur många olika sätt som möjligt. Jag gillar att testa olika recept påbolognese, men den bästa bolognesen äts fortfarande i Italien
Gör den på spisen eller i en crockpot om du har en sådan. Tillsätt eventuellt mer vatten. Dagens middag blev en mustig bolognese som har fått stå och puttra länge och som sedan serveras med spagetti och riven parmesan
Smaka av med salt, peppar och några drag på muskotnöten. Fortsätt tills alla plattor är slut och avsluta lasagnen med ett sista lager av köttfärssås, bechamelsås samt ost
Lägg på ett lager pasta, följt av bolognese och beciamella. De två förstnämnda herrarna har framförallt husmanskost och franska klassiker på sin repertoar, medan Zazzi har sitt forna hemland Italiens smaker som sin matmission
Här får du tips och recept på hur du tillagar basmatiris på bästa sätt. Hemligheten ligger främst i att du har bra kvalité på riset och att du tvättar bort de mesta av stärkelsen
Fräs lök, morot, selleri och vitlök i olivolja på medelvärme tills löken är genomskinlig. Tillsätt frökross, linser, tomat, oregano och socker och koka upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.