Måste bara tipsa er om två stycken så himla lättbakade men ändå supergoda bröd. Jag själv äter ju inte så mycket bröd längre så ska jag äta bröd så tycker jag det ska vara ett gottoch hembakt bröd
Ja efter denna veckan är det konstigtom jag inte drömmer om saffrans snart. Här hemma har verkligen varit saffran både högt och lågt och i alla dess former
Igår lagade jag ett långkok, en chili, som jag fått tips om från Maria. Intervaller var bra krydda och kanske inte rätt uppladdning för långkok, men lite tjuvsmaskande på nachosenoch det färska brödet så gick det fint
Bäst jag skriver ner receptet för det här kommer jag göra om. Det var första gången jag provadekoka egen marmelad och jag är förvånad själv över hur lyckat det blev
Häromdagenkom till och med lite snö, väldigt ovanligt här, har bara varit med om det en gång förut. Vädret har inte visat sig från sin bästa sida i vinter, det har varit riktigt kallt och rått senaste dagarna
o. o. o. o. o. o. o. O. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. M. i. n. y. a. f. v. r. t. g. e. j. ä. l. d. J. b. å. p. c. h. ,. k. m. s. u. R. E. C. P. T. 4. ö. F. 1. 2. é. S. &. G. Ö. K. L. V. 0. A. w. t M. d l
Det är ju våffeldagen idag, som jag lärt mig hos Anna att det kommer från ”vårfrudagen” och hänger ihop med vårdagjämning ochsommartidoch ända sen förra veckan när jag läste att Towegjortbananvåfflor, har jag varit sugen både på våffloroch att prova med banansmet
Själv ligger jag just nu ochsoversom bäst efter en natts jobb. Godmorgon mina vänner. Om ni skulle få lite tid över i helgen så rekommenderar jag er att baka lite bröd och inte vilket bröd som helst utan detta
Det kan ju knappast klassas som mat. …så väljer jag ända att göra mina egna chokladtryfflar. Efter alla dessa år som lchf-are känner jag nästan avsmak för den fabriksgjorda gelatin- socker- och smakämnesröran
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.