Boeuf Niçoise
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1.2 kg grovtrådigt nötkött
  • exempelvis högrev
  • bog eller ytterlår
  • 2 gula lökar
  • 8 vitlöksklyftor
  • 6 sardellfiléer
  • 6 apelsiner
  • Salt
  • Svartpeppar ur kvarn
  • 2 msk smör
  • 2 msk olivolja
  • 1 dl vatten
  • 2 msk tomatpuré
  • 3 msk vetemjöl
  • ½ l mörk ox- eller köttbuljong
  • 2 dl torrt vitt vin
  • 2 msk finhackad persilja
  • 1 lagerblad
  • Cayennpeppar
  • 200 g haricots verts
  • 12 stora svarta oliver

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.