Boeuf bourguinon - burgundisk gryta på högrev
cat's bak- och matblogg
cat's bak- och matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • / 2 kalvbuljongtärningar
  • 4 portioner
  • 1,5 kg högrev med ben
  • / 4 skivade rödlökar
  • / 4 finhackade vitlöksklyftor
  • / 2 msk tomatpuré
  • 50 g smör
  • / 1/2 dl olivolja
  • 10 små gula lökar
  • / 250 g champinjoner
  • / 1/2 dl finhackad färsk timjan
  • kalvbuljongtärningar
  • / 0,5 l vatten
  • / 1/2 flaska rödvin
  • / 2-3 msk kalvfond
  • / 1 tsk worcestershire sås
  • / 1 msk grovmalen svartpeppar
  • / 1 tsk örtsalt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.