Boeuf Bourguignon (köttgryta)
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • högrev från kviga, ekologiskt gräsbeteskött
  • rökt sidfläsk, tärnat
  • gula lökar
  • färska lagerblad
  • vitlöksklyftor
  • timjan
  • flaska rödvin av god kvalitet
  • långpeppar
  • kalvfond
  • sherryvinäger
  • maizena
  • champinjoner
  • morötter
  • karljohansvamp, frusen
  • smålök
  • rökt sidfläsk, strimlat
  • kruspersilja
  • havssalt
  • mandelpotatis
  • smör
  • grädde
  • mjölk
  • salt och vitpeppar
  • äpplen
  • äppelcidervinäger
  • olivolja
  • rostade senapsfrön
  • salt
  • saltgurkor
  • charlottenlök
  • olja
  • karljohansvampar
  • socker
  • vatten
  • lagerblad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.