Servera med ris eller potatis, och pricken över i, rödbetor. Tänk på att inte steka allt på en gång, utan i flera omgångar, så inte stekpannan blir kall
Vi har en hel del närproducerat kött i frysen. Bryn sedan köttet, krydda med salt och peppar. Eftersom jag är gravid, och gillar mitt kött sådär härligt rosarött, har det inte blivit att vi tillagat någon av de finare köttdetaljerna så ryggbiffen får snällt vänta tills bebisen har kommit
Nu tycker jag det är dags att damma av en gammal klassiker. Jag brukar oftast göra på kotletter medbenmen nu hade jag en fläskytterfilé över senhelgen så jag skivade ner den i en form och kokade upp en sås med creme fraiche, grädde, vatten, sambal oelek och lite andra kryddor
Ingredienser 1 kg grytbitar av älg eller annat vilt salt och peppar smör till stekning 1 st gul lök 2 dl rött vin 5 dl viltbuljong 2 msk tomatpuré 4 st enbär 0. 5 dl japansk soja 12 st steklökar 2 st vitlöksklyftor 200 g blandsvamp - rensad Garnering 2 dl lingon Tillbehör potatismos Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell
Fyll kycklingenmed röran och vik över andra kycklingsidan. Ingredienser. Finhacka mozzarella och soltorkade tomater och blanda med pesto och soltorkade tomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.