Boeuf Bourguignon
Mitt i mitt kök
Mitt i mitt kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg Högrev
  • 50 g rökt Sidfläsk (handla gärna i delikatessdisken...)
  • 1 stor Morot
  • 100 g små Gula lökar
  • 100 g Champinjoner
  • 2 msk Rapsolja
  • 2-3 Vitlöksklyftor
  • ½ dl Vetemjöl
  • 1 flaska vin (Bourgogne 750 ml)
  • ½ Sockerbit
  • 1 kryddbukett med 1 Lagerblad, 1 Timjanskvist och några Persiljekvistar
  • Salt och Peppar
  • Topping/Garnering
  • 100 g rökt Sidfläsk
  • 100 g små Gula lökar
  • 100 g Champinjoner
  • ½ dl hackad Persilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.