Boeuf bourgignon på nötfärs -en favorit i repris
SMASKENS.NU
SMASKENS.NU
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Bourgignon på nötfärs, med grymma tillbehör
  • Förberedelsetid: 20 minuter Sammanlagd tillagningstid: cirka 45 min
  • olivolja
  • 800 gr nötfärs
  • 4 vitlöksklyftor, finhackade
  • 2 morötter, grovt delade
  • 250 gram steklökar, skalade
  • 4 dl rödvin
  • 1 pkt Fond du Chef oxfond
  • svartpeppar
  • salt
  • 0,5 tsk råsocker
  • 3 lagerblad 3 kvistar rosmarin
  • 250 gram champinjoner, grovt skivade
  • 0,5-1 msk vetemjöl

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.