Och jag har efter fotandet av denna cheesecake lärt mig att man inte bör fota vitt i solljus. Samtidigt känns det väldigt manande och spännande att testa om det fungerar
Det är inte så att jag kastar mig över just de godisarna i en godisskål (finns det choklad, ja ni vet) men jag kan faktiskt få craving efter en speciell sorts lakrits någon gång ibland
=)Raspberry andWhiteChocolate MuffinsIngredients. • Blanda torra ingredienserna (vetemjöl, bakpulver, salt, strösocker, grovhackade vitchoklad)• Blanda citronsaft, mjölk, ägg, olja• Häll i mjölkblandningen i torra ingredienserna till en smet (inte så lång tid)• Rör ner hallonen och blanda väl
Smält smöret och blanda med kaksmulorna. Använd aluminiumfolie för att säkra cheesecaken mot vattnen. Häll tillbaka i kastrullen och blanda med gelatinpulver
I skrivandes stund så är himlen rosafärgad utanför mitt fönster, jag är trött men nöjd efter denna arbetsveckan och kommer bara ha en mysig myskväll med min man ikväll
Innan jag åkte hem från Grekland tog jag tillfället till att lyxa till det lite med en efterrätt. Det blev en efterrätt i tre lager, som inte behöver ugn, som innehåller såväl chokladbrownie, "cheesecake", mintsmak och ringlad smält choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.