Blondiebrownie med vit choklad och hallon
Milda.se
Milda.se

Blondiebrownie med vit choklad och hallon

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 115 g Milda mat & bakmargarin
  • 200 g vit choklad
  • 2 ägg
  • 1 1/4 dl socker
  • 2 dl vetemjöl
  • 100 g hallon
  • färska
  • 1 tsk florsocker

Beskrivning

    Sätt ugnen på 175°C.

    Smält Milda och tillsätt hälften av den vita hackade chokladen. Vispa samman.

    Vispa ägg och socker vitt och fluffigt.Tillsätt den smälta Milda-och chokladblandningen och vänd ner vetemjöl, hälften av hallonen samt hälften av den återstående chokladen.

    Häll i en bakplåtspapperklädd lite mindre ugnsform ca 16x23 cm. Tryck ner resterande hallon på ytan och strö över sista chokladhacket.

    Grädda ca 20-25 minuter. Låt svalna på galler. Skär i rutor och pudra över lite florsocker.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.