Ingredienser Portioner: 4 Korianderdipp 1 kruka koriander 1/2 röd peppar 1 dl japansk soja 1/2 dl risvinäger 1/2 dl mirin Tempura ca 800 g blomkål 1 ägg 1 dl majsstärkelse 1 dl vetemjöl extra att vända grönsakerna i 1 1/2 dl iskallt vatten olja till fritering Lägg till i inköpslistan
Servera med kokt ris och korianderdipp. Jag tycker många grönsaksbiff-recept som jag stött på i själva verket har visat sig vara en pannkakssmet med grönsaker i (nog för att det är gott men jag vill ha riktiga vegebiffar)
Korianderdipp. Variera era rotfrukter efter favoritsort och våga krydda med egna favoriter. Skala alla rotfrukter och skiva upp på ett ungefär i lika stora slantar och lägg dem separerade på en plåt med bakplåtspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.