Blomkålstabbouleh med oumphspett och tomat- och myntadipp
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st blomkålshuvud (en)
  • 2 st kvisttomat (er)
  • 1 st paprika
  • 0.5 st gurka
  • 0.75 st rödlök (ar)
  • 0.5 kruka(or) mynta
  • 0.5 kruka(or) persilja
  • 0.5 st citron(er) , saften
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 560 gram oumph
  • 8 st träspett , grillpinnar
  • 1 msk olivolja
  • 4 st kvisttomat (er)
  • 1 st paprika
  • 0.25 st rödlök (ar)
  • 15 gram ingefära , ca 2 cm
  • 50 gram pinjenötter
  • 0.5 kruka(or) mynta
  • 2 tsk honung
  • 1 msk olivolja
  • 0.3 st citron(er) , saften
  • 0.75 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.