Häromdagen testade jag att göra en glutenfri pizzabottenmed blomkål som huvudingrediens. Fårosten tog effektivt bort smaken av kokos, något jag uppskattade mycket, då jag blivit rätt trött på kokossmak efter några år med lite för mycket kokosolja i min mat
Jag gjorde denna vegetariskapizzamed massor av goda saker på. Nu har jag, med hjälp av inspiration från andra recept och lite egen improvisation hittat en pizzabotten som jag gillar
Pizzadeg. Skala och hacka löken och låt den svettas i oljan i en kastrull. Tillsätt vitlök, tomatpuré och kryddor och häll till sist i de krossade tomaterna
Jag kände för att göra något stordådigt och valde att göra degen på dinkelmjöl, sedan slängde jag ihop en god tomatsås och fyllde pizzanmed alla slags toppingalternativ jag kände sug efter för stunden
Lägg ett kronärtskockshjärta i mitten på varje pizza och strö över oregano, basilika och riven ost. Dela degen i 4 bitar och platta till dem med handen
Så i hans fall fick det bli vegetariskpizzamed salami. Jag ligger och försöker skriva samtidigt som jag har Netflix och Food matters på i bakgrunden, Instagram chatten igång och mina gamla glasögon på mig med helt fel styrka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.